De unieke voordelen van onze
allrisk autoverzekering

T/m 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie

Extra garantie is handig als u onverhoopt wordt geconfronteerd met een plotseling optredend technisch defect aan uw auto. Dan wilt u het liefst dat deze onverwachte kosten onder de garantie vallen. Met onze allrisk verzekering verlengen wij gedurende de looptijd de garantie van standaard 3 jaar tot en met 10 jaar (120 maanden) of 200.000 km. U heeft bij reparaties recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat u hiervoor extra betaalt.

Lees hier welke onderdelen vallen onder verzekerde garantie

100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon

Indien u de Allrisk Honda Insurance Autoverzekering hebt afgesloten, heeft u bij reparaties, maximaal 10 jaar na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs, recht op 100% vergoeding op onderdelen en arbeidsloon. Zónder dat u hiervoor extra betaalt. Mits ieder jaar tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en/of de onderhoudshistorie bekend is.

3 jaar nieuwwaarde- /aanschafwaarderegeling

Als uw Honda total loss raakt of wordt gestolen, dan geldt vanaf het moment dat uw Honda Insurance Allrisk Autoverzekering ingaat: 3 jaar lang de nieuwwaarderegeling voor uw nieuwe Honda of 3 jaar lang de aanschafwaarderegeling voor uw Honda occasion.

Normaal gesproken zou u alleen de dagwaarde vergoed krijgen. Dat kan u dus duizenden euro’s voordeel opleveren! En tot de andere auto geleverd is, heeft u ook nog eens maximaal 30 dagen recht op gratis vervangend vervoer.

Gunstige eigen risico regeling

Standaard is het eigen risico € 135,- per gebeurtenis. Indien uw Honda auto wordt gerepareerd binnen het netwerk van Honda Insurance, vervalt dit eigen risico. Specifiek bij ruitvervanging is een eigen risico van toepassing van € 67,50 per gebeurtenis. Voor schade aan ruiten (sterretje) die gerepareerd kan worden door middel van de kunstharsmethode, geldt geen eigen risico. Voor bestuurders jonger dan 24 jaar geldt een afwijkend eigen risico, zie de voorwaarden.

24/7 Pechhulp Europa

Autopech is heel vervelend. Dan is het goed om te weten dat u met de allrisk autoverzekering van Honda Insurance ook kunt profiteren van 24/7 pechhulpservice! Of dat nu in uw woonplaats, in Nederland of elders in Europa is, de alarmcentrale staat u bij.

Uw auto wordt in de meeste gevallen direct gerepareerd. Maar als het niet anders kan, wordt uw auto vervoerd naar een reparateur. Dat is meestal uw eigen autobedrijf. En als u pech heeft in het buitenland, worden zowel de auto als alle inzittenden naar Nederland gezorgd.

Kies je pakket

Naast de unieke allrisk autoverzekering kun je ook kiezen voor de WA+ (Beperkt Casco) of de WA-verzekering

Vergelijk de verzekeringspakketten